Vandaag is de laatste dag, morgen is een reisdag, die tel ik even niet mee.
Voor het eerst in mijn leven heb ik in de rij gestaan om een stuk electronica te kopen, Willem heeft nu zijn eigen iPad. De winkel ging 10 uur open. Na bot te hebben gevangen gisteren stonden we vandaag om 9:15 voor de deur en nog waren we nummer 5 in de rij. Maar goed, het is gelukt, er was nog een exemplaar met de gewenste specificaties.
Maar veel meer krijgen we er vandaag niet meer uit. Nog een toeristisch uitstapje zit er niet in. We zijn moe en heeeeel tevreden.

Willem zit naast me op de bank zijn nieuwe speeltje in te stellen en ik schrijf een blog.
Het is buiten 30 droge graden warm en binnen werkt de airco, ik vraag me af of ik nog van die bank af kom vandaag. Ik zal hierna nog een verslagje doen van ons bezoek gisteren aan het Country Museum, dat was echt heel leuk. Samen met het musiceren met onze gastheer en gastvrouw denk ik dat dat genoeg was voor twee dagen Nashville.

En de knop begint langzaam maar zeker te draaien naar thuis.
We gaan ons voorbereiden op “going home”.